Ταυτότητα

Είτε χτίζετε ένα καινούριο σπίτι ή ανακαινίζετε ένα παλιότερο η επιλογή της κουζίνας είναι από τις πιο όμορφες αλλά και από τις πιο δύσκολες επιλογές σας. Εδώ στην moda cucina θα χαρούμε να κάνουμε την επιλογή σας πιο εύκολη και περισσότερο συνειδητοποιημένη. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και αυτό είναι κέρδος δικό σας.

Στον στενό κύκλο που ζούμε, πράγματα που μετράνε είναι η συνέπεια, η συνέχεια, το καλό όνομα και ο γνήσιος επαγγελματισμός των ανθρώπων που επιθυμούμε να συνεργαστούμε. Αναγνωρίζοντάς το αυτό, σκοπός μας δεν είναι να πουλήσουμε μόνο σήμερα, αλλά να οικοδομήσουμε πάνω σε γερά θεμέλια μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί με όλους αυτούς που συνεργαζόμαστε.

Από που να πάρω έπιπλα για την κουζίνα μου;

Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς όταν έρθει η ώρα να κατασκευάσουν την κουζίνα τους είναι αν θα την πάρουν “έτοιμη” ή θα την κατασκευάσουν σε τοπικό μαραγκό. Η moda cucina διάλεξε τον τρίτο δρόμο. Συνδύασε τα πλεονεκτήματα αυτών των δύο αποφεύγοντας τα μειονεκτήματα τους. Ο παραδοσιακός μαραγκός όση καλή θέληση και να έχει, υστερεί στον τομέα της ενημέρωσης των νέων τάσεων στην αγορά της κουζίνας, υστερεί στον τομέα του σχεδιασμού και παρουσίασης της δουλειάς του με αποτέλεσμα να μην ξέρετε, αλλά να υπολογίζετε τι θα πάρετε στο τέλος κι επίσης στο φινίρισμα και στο τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς του. Από την άλλη μεριά η “έτοιμη” όπως συνηθίζουμε να λέμε την εργοστασιακά τυποποιημένη κουζίνα υστερεί στον τομέα της ευελιξίας σε αντίθεση με την moda cucina, η οποία έχει γρήγορο χρόνο παράδοσης, ολοκλήρωση της δουλειάς, άμεσα χωρίς μερεμέτια, ευελιξία στις διαστάσεις και στις παραγωνίες των τοίχων, εκμεταλλευόμενη και τον τελευταίο πόντο χώρου, ευελιξία επίσης στους χρωματισμούς και στον εντοιχισμό των ήδη υπαρχόντων ηλεκτρικών συσκευών κ.α.

…μοναδικές Κουζίνες…

Εδώ στη moda cucina η λέξη “μοντέλο” δεν μας είναι και πολύ συμπαθής. Χτυπάει στ ‘αυτιά μας πολύ περιοριστική. Αγαπημένο μιας μοντέλο είναι αυτό που εσείς κι εμείς θα δημιουργήσουμε μέσα από τις χωρίς τέλος επιλογές που έχουμε. Είναι φύση αδύνατον να μη βρείτε αυτό που θέλετε. Εδώ στη moda cucma η πρώτη μας δουλειά είναι να διαθέσουμε χρόνο να σας ακούσουμε τι ακριβώς εσείς θέλετε. Μετά θα σχεδιάσουμε την κουζίνα σας σε computer βάση των όσων μας έχετε πει, των όσων είναι εφικτά να γίνουν και των όσων προτείνει η δική μας πείρα και γνώση. Θα συζητήσoυμε για αρκετό χρόνο μαζί σας όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που θα συνθέσουν την δική σας κουζίνα και το αποτέλεσμα θα είναι τόσο μοναδικό όσο μοναδικές είναι οι αισθητικές και λειτουργικές σας ανάγκες.

…ποιοτικά ανώτερες…

Η ποιότητα των προϊόντων μας είναι κάτι που μας έχει απασχολήσει αρκετά, γι ‘ αυτό και δεν θα απασχολήσει εσάς. Δεν θα σας βάλουμε στον κόπο να μάθετε και την τελευταία ποιοτική λεπτoμιέρεια που έχουν οι κουζίνες μας. Είναι πάρα πολλά τα σημεία υπεροχής μας σε σχέση με την εγχώρια και όχι μόνo αγορά κι αυτό γιατί τα υλικά κατασκευής προέρχονται από τους πιο εξειδικευμένους Ευρωπαϊκούς οίκους χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Η ποιότητα των προϊόντων μας είναι το γερό θεμέλιο που θέτουμε για να αποκτήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με την κλειστή μας κοινωνία που θα διαρκέσει για πολλά – πολλά χρόνια. Η εγγύηση των 5 (πέντε) χρόνων που σας υπογράφουμε είναι ένα μικρό μόνο δείγμα της σιγουριάς μας για την ποιότητα των προϊόντων μας. Τα υλικά κατασκευής είναι επίσης οικολογικά και αδιάβροχα (Ε1, V100) έχοντας όλα πιστοποιητικό ποιότητας 150 9002.

…τα πάντα γύρω από την κουζίνα και όχι μόνο

Για τη δική σας ευκολία έχουμε φροντίσει στο κατάστημά μας να υπάρχουν τα πάντα γύρω από την κουζίνα, την ντουλάπα και εν γένει όλο τον οικιακό σας εξοπλισμό. Μηχανισμοί ανοξείδωτοι που κάνουν την κουζίνα λειτουργική και την ζωή μας πιο εύκολη, απορροφητήρες (καμίνια) με ισχυρά και αθόρυβα μοτέρ σε πάρα πολλά σχέδια, διακοσμητικά και λειτουργικά αξεσουάρ, πόμολα, τραπέζια, νεροχύτες, μπαταρίες (βρύσες), περσίδες (STOR) αλουμινίου και ξύλου, κ.α. Για τις ντουλάπες υπάρχουν όλοι οι μηχανισμοί (συρόμενα επάλληλα φύλλα, φυσαρμόνικα, το κλασσικό ασανσέρ) και πλήθος επιλογών στα ντουλαπόφυλλα. Επίσης για να καλύψoυμε όλες τις ανάγκες σας, διαθέτoυμε θωρακισμένες πόρτες της IRON DOOR Ιταλίας, εσωτερικές πόρτες, συνθετικά (PVC) κουφώματα της KOMMERLING και συνθέσεις για παιδικό υπνoδωμάτιo. Όλα τα παραπάνω προϊόντα ακολουθούν τον κανόνα της εταιρείας μας, το να έχουν δηλαδή πάντα κορυφαία ποιότητα και ανταγωνίσιμη τιμή.

…και η τιμή τους;

Αυτή είναι και η τελευταία ευχάριστη έκπληξη. Τέτοια τιμή που σε συνδυασμό με την ποιότητα που προσφέρεται να αποτελεί προσφορά. Στο κάτω-κάτω αν ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι είμαστε ακριβοί διαθέστε λίγο χρόνο για να το εξακριβώσετε. Είναι κρίμα που μερικοί στερούνται την ποιότητα της moda cucina επειδή ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είμαστε ακριβοί. Έχουμε καλές τιμές γιατί τα προϊόντα μας δεν αλλάζουν πολλά χέρια και κατασκευάζονται με την βοήθεια συγχρόνων μηχανημάτων σε εργοστασιακούς ρυθμούς χωρίς αυτό να επηρεάζει την ποιότητα και τον χαρακτήρα της κάθε κουζίνας. Παντρέψαμε αρμονικά την τεχνολογία με την τεχνογνωσία και το μεράκι για να πετύχουμε να κάνουμε μοναδικές δημιουργίες για όλους…